HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOR HANGARS 

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG
               
IMPRESSUM PROJECTEN NIEUWS CONTACT  DEUTSCH ENGLISH                                                              
                                      


De roestvast stalen vloerstopcontacten uit de serie CIRCUIT zijn rond. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor bestaande gebouwen waar achteraf gaten geboord moet worden voor het inbouwen van de vloerstopcontacten. Naast zichtbare deksels in mat stalen uitvoering die op gelijk niveau met de vloer liggen, biedt StarConnex ook dieper liggende deksels die van graniet, tegels vloerbedekking of parket kunnen worden voorzien evenals deksels met een rand, waarop terrazzo gegoten kan worden. Hierdoor zijn deze vloerstopcontacten van een ongeëvenaarde elegantie en versmelten ze perfect met de omgeving. De deksels van 12 mm dik roestvast staal liggen op een afdichting van sponsrubber en kunnen tot 2,5 ton worden belast. Aan de zijkant hebben ze een kabelsleuf. Wanneer de deksels niet worden gebruikt, kunnen ze uit de omranding worden getild en andersom terug worden gelegd, zodat de kabelsleuf op een afdichtingsvlak komt te liggen. Deze vloerstopcontacten zijn spatwaterdicht. Ze zijn alleen dan geschikt voor ruimtes die machinaal nat worden gereinigd, wanneer water dat tussen de deksel en de omranding is achtergebleven weer door de schoonmaakmachines wordt opgezogen. De deksels kunnen op aanvraag ook zonder kabelsleuf worden geleverd. De vloerstopcontacten vallen in dat geval nog minder op maar kunnen dan wel alleen zonder deksel worden gebruikt. Alle types kunnen naar keuze met buigbare of niet-buigbare bevestigingsplaten alsook zonder bevestigingsplaten worden geleverd.

De standaard afmetingen zijn
CIRCUIT100 (100 mm doorsnede, 1 contactdoos), en CIRCUIT150 (153 mm doosnede, 3 contactdozen). De standaard hoogtes zijn 100 mm (de deksel moet bij gebruik worden verwijderd) en 125 mm (de deksel kan bij gebruik gesloten blijven). Daarnaast bieden we onder de naam  CIRCUIT115 (114 mm doorsnede, 1 contactdoos) ook een uitvoering aan die waterdicht is conform beschermingsklasse IP68. Deze kan worden geleverd met deksels die bij gebruik waterdicht gesloten kunnen blijven. Deze vloerstopcontacten zijn bijzonder geschikt voor oppervlakken, terrassen en ultrareine zones die machinaal nat worden gereinigd.

De volgende contactdozen kunnen in elke gewenste combinatie worden aangebracht: schukocontactdozen IP20 (open), schukocontactdozen IP54 (met klapdeksel), dubbele datacontactdozen (2x RJ45 cat. 6) IP20 of IP55 (met klapdeksel) en dubbele antennecontactdozen. Voor CIRCUIT vloerstopcontacten geldt een minimale bestelhoeveelheid van 10 stuks. Als extra kosteloze service snijden wij nauwkeurig uitsparingen in de tegels voor uw deksels.

CIRCUIT100 CIRCUIT100 CIRCUIT150 CIRCUIT150 CIRCUIT150 - deksel
Uitvoering met buigbare bevestigingsplaatjes Uitvoering met niet-buigbare
bevestigingsplaat
Uitvoering zonder
bevestigingsplaat
Uitvoering zonder
bevestigingsplaat
Deksel met
uitsparing