HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG 
IMPRESSUM PROJECTEN NIEUWS CONTACT DEUTSCH ENGLISH                                                             
Vloerstopcontacten uit de serie COMPACT zijn rond en speciaal voor buitengebruik ontworpen. Ze bestaan uit een pvc-behuizing met een dekselrand van gehard lichtmetaal gietwerk, een deksel en een aan de binnenkant in hoogte verstelbare roestvast stalen montageplaat met de vereiste apparatuur. De behuizingen kunnen naar keuze worden geleverd met de onderkant open, voor gebruik bij aanwezige netwerken van lege buizen (DN100/DN200), of met de onderkant gesloten en voorzien van waterdichte kabelwartels. De apparatuur kan dankzij de vervangbare montageplaten op elk gewenst moment worden veranderd.

De inliggende deksels zijn van 15 mm dik roestvast staal en kunnen wiellasten tot 20 ton dragen. De grote allround gegoten flens verdeelt hoge belastingen in de bodem en onderscheidt de COMPACT vloerdozen door de mogelijkheid om er afdichtingsfolies aan te bevestigen. Door een siliconen afdichting aan de dekselrand zijn ze in gesloten toestand waterdicht conform beschermingsklasse IP68. Een kleinere binnendeksel in het midden kan apart worden geopend voor het doorvoeren van kabels bij gebruik van de contactdozen. Op aanvraag leveren wij deze binnendeksels ook met een kabelsleuf aan de zijkant, zodat de kabelopening bij gebruik slechts enkele vierkante centimeters groot is. Daarnaast bieden wij binnendeksels met een waterdichte kabelopening (afbeelding links, bijvoorbeeld voor kerstbomen of afvalpersen) of met verschillende waterdichte kabelopeningen conform de opgegeven specificaties. Ook bieden wij  kabelbuizen met afdak die bij aanhoudende regen en met een willekeurig aantal kabels kunnen worden gebruikt. Ten slotte leveren we ook energiezuilen die tijdelijk op de vloerstopcontacten kunnen worden gemonteerd. De standaard afmetingen zijn:

COMPACT100
doorsnede deksel 120 mm, totale hoogte naar keuze 125 - 250 mm, apparatuur die toegevoegd kan worden: 1 schukocontactdoos, 1 dubbele datacontactdoos of 1 antennecontactdoos.


COMPACT200

doorsnede deksel 220 mm, totale hoogte 350 - 450 mm, apparatuur die toegevoegd kan worden:
max. 5 schukocontactdozen, of 1 schukocontactdoos en 2 CEE-contactdozen van 16 of 32A, of 2 schukocontactdozen en 1 CEE-contactdoos van 16 of 32A, of 1 CEE-contactdoos van 63A. In sommige gevallen is er nog ruimte voor een veiligheidspersluchtkoppeling. In plaats van schukocontactdozen kunnen er ook dubbele datacontactdozen of antennecontactdozen worden toegevoegd.
   
COMPACT200 COMPACT200 COMPACT100
Uitvoering met aparte binnendeksel Uitvoering met 2 schukocontactdozen IP54
en 1 CEE-contactdoos 32A
Uitvoering met 1 schukocontactdoos IP20