HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG

 

   

 
IMPRESSUM PROJECTEN NIEUWS CONTACT DEUTSCH ENGELS                                          
Energiezuilen zorgen juist daar voor energie en data waar beide nodig zijn: op handhoogte.

Binnen omheinde en overdekte buitenterreinen zoals fabrieksterreinen, zijn contactdozen en andere apparatuur aan de buitenkant geïnstalleerd. Op openbare buitenterreinen waar zowel met weersinvloeden alsook met vandalisme rekening moet worden gehouden, zitten contactdozen en andere apparatuur veilig opgeborgen achter inliggende, stabiel scharnierende 6/mm dikke deuren van roestvast staal met veiligheidssloten.

StarConnex biedt energiezuilen met de volgende afmetingen aan:
EL100 (100 x 100 mm), EL140 (140 x 60 mm), EL120 (120 x 120 mm), EL150 (150 x 150 mm), EL200/150 (200 x 150 mm) en EL200 (200 x 200 mm). De eerste 3 modellen kunnen niet van deuren worden voorzien en zijn daarom alleen geschikt voor omheinde buitenterreinen. De hoogtes worden aan de behoefte aangepast.

De energiezuilen worden conform de gestelde eisen van het juiste aantal roestvast stalen modules voorzien. StarConnex biedt naast contactdoos- en persluchtmodules een breed assortiment aan data-, water- en kaartleesmodules evenals talloze andere applicaties. Dankzij het modulaire systeem kunnen apparaten ongeacht de locaties van de bevestigingsgaten eenvoudig door andere worden vervangen. Dat betekent blijvende flexibiliteit bij het inbouwen van apparatuur. Voorbeelden van modules met mechanische onderdelen vindt u op de pagina  ENERGIEZUILEN-TOEBEHOREN.

De verdeelinrichtingen bevatten apparaten zoals elektronische stroomtellers, installatieautomaten en aardlekschakelaars, knipperrelais, kleine controllers enz. Omdat de beveiligingen in de energiezuilen zijn geïntegreerd, kunnen afzonderlijke contactdozen via een gemeenschappelijke toevoerkabel van stroom worden voorzien. 

Energiezuilen van StarConnex zijn buitengewoon duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn van roestvast staal gemaakt en uitstekend afgewerkt. Hierdoor verenigen ze de hoogste technische standaards met een overtuigende verschijningsvorm. Op aanvraag brengen we poedercoatings in alle RAL-kleuren aan.

                
                                       

   
  
Tel: +49-5225-860028  Fax: +49-5225-859599 
e-mail:
info@starconnex.com