HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS 

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG

                                                                    

         

 

 

                                

 

 

 
   
 

 
IMPRESSUM PROJECTEN NIEUWS CONTACT DEUTSCH ENGLISH                                                             
Energiezuilen zorgen juist daar voor energie en data waar beide nodig zijn: op handhoogte.

In binnenruimtes waar geen rekening hoeft te worden gehouden met weersinvloeden en vandalisme, kunnen contactdozen en andere voorzieningen aan de buitenkant van de energiezuilen worden aangebracht waar ze direct toegankelijk zijn.

De energiezuilen worden conform de gestelde eisen van het juiste aantal roestvast stalen modules voorzien. StarConnex biedt naast contactdoos- en persluchtmodules een breed assortiment aan data-, water- en kaartleesmodules evenals talloze andere applicaties. Dankzij het modulaire systeem kunnen apparaten ongeacht de locaties van de bevestigingsgaten eenvoudig door andere worden vervangen. Dat betekent blijvende flexibiliteit bij het inbouwen van apparatuur. Voorbeelden van modules met mechanische onderdelen vindt u op de pagina
"ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN"

Verdeelinrichtingen met aardlekschakelaars en installatieautomaten zitten achter stootvaste, transparante klapvensters die ook met een slot kunnen worden geleverd. Ze bevatten  apparaten zoals elektronische stroomtellers, installatieautomaten en aardlekschakelaars, knipperrelais, kleine controllers enz. Omdat de beveiligingen in de energiezuilen zijn geïntegreerd, kunnen afzonderlijke contactdozen via een gemeenschappelijke toevoerkabel van stroom worden voorzien. 

Energiezuilen van StarConnex zijn buitengewoon duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn van roestvast staal gemaakt en uitstekend afgewerkt. Hierdoor verenigen ze de hoogste technische standaards met een volmaakte verschijningsvorm. Door het mat geslepen roestvast staal zijn ze zeer robuust en aangenaam om aan te raken. Op aanvraag brengen we poedercoatings in alle RAL-kleuren aan. De hoogtes worden aan de behoefte aangepast. Energiezuilen van StarConnex zijn verkrijgbaar in de doorsnedes:
   
 
 
 

   
    EL120 (120 x 120 mm)             EL140 (140 x 60 mm)   EL150 (150 x 150 mm)   EL200 (200 x 200 mm)  

                

   
         
Bij dit model kunnen er slechts op twee tegenover elkaar liggende zijden modules worden aangebracht.  Bij dit model kunnen modules met verschillende afmetingen worden gebruikt.

Deze kunnen echter alleen aan de voorkant worden aangebracht.

Ook kunnen er bij dit model modules met verdeelinrichtingen worden gebruikt.

De energiezuilen worden altijd conform de eisen van onze klanten uitgerust. In overeenstemming hiermee wordt een passende zuilafmeting gekozen.
  Bij modellen met een opgeschroefde
bovenplaat kunnen
op een later tijdstip toebehoren bovenop
de energiezuil worden aangebracht. Kijk hiervoor ook op de pagina
ENERGIEZUILEN-TOEBEHOREN.

Bij deze modellen kunnen er slechts op twee
tegenover elkaar liggende zijden modules worden aangebracht. 

  Modules voor verdeelinrichtingen zijn verkrijgbaar in dezelfde afmetingen als contactdoosmodules tot 8 HE. Voor grotere verdeelinrichtingen zijn er hogere modules tot 18 TE beschikbaar, zoals in bovenstaande afbeelding is te zien.