HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG

 

                                                                
IMPRESSUM PROJECTEN NIEUWS CONTACT DEUTSCH  ENGLISH   VERTEGENWOORDIGERS    
 
 
Autec GmbH Maschinenfabrik 
Industriezentrum 15 - 17 
32139 Spenge, Duitsland 
Tel. +49 (0)5225 - 860028
Fax +49 (0)5225 - 859599
Directeur: Hagen Nette   Reg. nr.: 6741 AG Bad Oeynhausen   Duits omzetbelastingnummer: DE 126346139

In 1962 zijn we gestart met de productie van verpakkingsmachines. Later kwamen daar machines voor de auto-industrie bij. Door de veranderingen in de technische wereld zijn we overgestapt van machines naar robots voor onder andere het ontbramen en palletiseren van autobanden. De introductie van vloertransportmiddelen maakte al vroeg de ontwikkeling van ondergrondse systemen voor de energievoorziening voor robots noodzakelijk. Deze systemen hebben we voortdurend voor algemene toepassing verder ontwikkeld en vormen tegenwoordig de kern van onze business. Drie belangrijke factoren uit de tijd van de machinebouw kenmerken ook vandaag nog onze producten: precisie, stabiliteit en duurzaamheid. De installaties worden in twee fabrieken gebouwd. Ons kantoor wordt momenteel uitgebreid tot 350 vierkantemeter.

         Bewerkingscentrum

  Proefpers met ballast 100 tonAfwerkmachine
                                           
 
 
  Bassin voor het testen van de dichtheid  
 
       CAD/CAM bewerking                                        
                                 

 
Vrijwaringsclausule
1 Beperking van aansprakelijkheid
De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De aanbieder van deze website aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte inhoud en informatie. Het gebruik van de inhoud van de website is op eigen risico. Het gebruik van de website alleen creŽert geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de aanbieder.
2. links
De website bevat links naar andere websites ("externe links"). Deze webpagina's zijn onderworpen aan de aansprakelijkheid van de respectievelijke pagina-operators. Er waren geen wetsovertredingen duidelijk toen de externe links werden gekoppeld. De aanbieder heeft geen invloed op de huidige en toekomstige vormgeving van de gelinkte pagina's. Van de aanbieder kan in redelijkheid niet verwacht worden dat hij de externe links permanent controleert zonder dat er concrete aanwijzingen zijn voor rechtsinbreuken. Na melding van wetsovertredingen worden de betreffende externe links onmiddellijk verwijderd.
3. auteursrechten/auteursrechten op hulpauteursrechten
De door de aanbieder op deze website gepubliceerde inhoud is onderworpen aan het Duitse auteursrecht en de daarmee samenhangende auteursrechten. Voor elk gebruik dat niet is toegestaan door de Duitse wetgeving op het auteursrecht en aanverwante auteursrechten is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of de respectieve rechthebbende vereist. Dit geldt in het bijzonder voor de verveelvoudiging, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of reproductie van inhoud in databanken of andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden zijn als zodanig gemarkeerd. Ongeautoriseerd kopiŽren van de inhoud van de website of de gehele website is niet toegestaan en strafbaar. Alleen de productie van kopieŽn en downloads voor persoonlijk, privť en niet-commercieel gebruik is toegestaan.
Deze website mag niet zonder schriftelijke toestemming door derden in frames of iFrames worden weergegeven.
4 Gegevensbescherming
Wanneer u deze website bezoekt, kan informatie over uw toegang worden opgeslagen. Deze gegevens zoals tijd, datum en de bekeken pagina behoren niet tot de persoonlijke gegevens, maar worden geanonimiseerd. Dit wordt alleen voor statistische doeleinden geregistreerd. Doorgifte aan derden, al dan niet voor commerciŽle doeleinden, vindt niet plaats.
De provider wijst er uitdrukkelijk op dat de gegevensoverdracht via internet (bijv. bij communicatie via e-mail) beveiligingslacunes vertoont en niet volledig kan worden beveiligd tegen toegang door derden.
Het gebruik van de contactgegevens in de opdruk voor commerciŽle reclame is uitdrukkelijk niet gewenst, tenzij de aanbieder zijn voorafgaande schriftelijke toestemming heeft gegeven of er al een zakelijke relatie bestaat. De aanbieder en alle op deze website genoemde personen verzetten zich tegen elk commercieel gebruik en elke openbaarmaking van hun gegevens.
(Bron: Disclaimer-sjabloon gemaakt met www.fachanwalt.de)
___________________________________________________________
De Verordening gegevensbescherming DSGVO, die van kracht werd op 25 mei 2018, verplicht ons u te informeren dat gegevens over onze klanten worden opgeslagen en bewaard in ons bedrijf. De gegevens worden opgeslagen op een server zonder internettoegang om de veiligheid van de gegevens te garanderen. De gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor wederzijdse informatie en zakelijke verwerking op technisch gebied, wat heeft geleid tot het contact tussen onze klanten en ons, bijvoorbeeld componenten van building services engineering. Over het algemeen geven wij deze gegevens niet door aan derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de opslag van gegevens door instellingen die betrokken zijn bij dataverkeer, zoals DHL, expediteurs, Deutsche Telekom, browser providers of providers. Onze inkomende en uitgaande e-mails worden niet bij ons opgeslagen, maar bij Google. Beveiliging van gegevens daar is niet onze verantwoordelijkheid.

Autec GmbH Maschinenfabrik, 25 mei 2018