HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG

 

 

    

     
IMPRESSUM PROJECTEN    NIEUWS CONTACT DEUTSCH ENGLISH  
   

Verzinkbare energiezuilen die in zelfdragende vloeren in binnenruimtes moeten worden ingebouwd, dienen zo licht mogelijk te zijn. Ze mogen de bouwconstructie niet onnodig belasten. Daarom biedt StarConnex speciale verzinkbare energiezuilen voor binnenruimtes aan.

Ook hier geldt dat deze altijd op maat worden uitgerust. De afbeelding links toont een installatie die bij de productie van de Airbus A320 wordt gebruikt. Ze verzorgt de besturing van de stationaire hydraulische installatie voor het activeren en testen van hydraulische aandrijvingen aan boord zoals start- en landingskleppen, met stroom.

De afbeelding rechts toont een installatie bij de Frankfurter vervoersbedrijven, die wordt gebruikt bij het onderhoud van treinen.

Bij beide installaties zijn de stalen zuilen in de dragende betonvloer gegoten en de aansluitingen voor stroom, data en perslucht op een lager gelegen verdieping geïnstalleerd. Net als alle andere verzinkbare energiezuilen van StarConnex worden ook deze zuilen automatisch door gasdrukveren naar boven geschoven.