HOME

VLOERPOTTEN VOOR BINNEN

VLOERPOTTEN VOOR BUITEN

VLOERPOTTEN VOOR HANGARS 

ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

ENERGIEZUILEN - TOEBEHOREN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BINNEN

VERZINKBARE ENERGIEZUILEN VOOR BUITEN

VLOERSTOPCONTACTEN VIERKANT VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BINNEN

VLOERSTOPCONTACTEN ROND VOOR BUITEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BINNEN

WANDSTOPCONTACTEN VOOR BUITEN

OPHANGBARE CONTACTDOOSCOMBINATIES

TERUG             
IMPRESSUM    PROJECTEN    NIEUWS   CONTACT     DEUTSCH    ENGLISH                                                             
                                      
Roestvast stalen vloerstopcontacten uit de serie SQUARE zijn vierkant. Naast zichtbare deksels in mat stalen uitvoering die op gelijk niveau met de vloer liggen, biedt StarConnex ook dieper liggende deksels die van graniet, tegels, vloerbedekking of parket kunnen worden voorzien. Hierdoor zijn deze vloerstopcontacten van een ongeëvenaarde elegantie en versmelten ze perfect met de omgeving. De deksels van 12 mm dik roestvast staal liggen op een afdichting van sponsrubber en kunnen tot 2,5 ton worden belast. Aan de zijkant hebben ze een kabelsleuf. Wanneer de deksels niet worden gebruikt, kunnen ze uit de omranding worden getild en 90° worden gedraaid, zodat de kabelsleuf op een afdichtingsvlak komt te liggen. Deze vloerstopcontacten zijn spatwaterdicht. Ze zijn alleen dan geschikt voor ruimtes die machinaal nat worden gereinigd, wanneer water dat tussen de deksel en de omranding is achtergebleven, weer door de schoonmaakmachines wordt opgezogen. De deksels kunnen op aanvraag ook zonder kabelsleuf worden geleverd. De vloerstopcontacten vallen in dat geval nog minder op, maar kunnen dan wel alleen zonder deksel worden gebruikt.

De standaard afmetingen zijn
SQUARE100 (100 x 100 mm, 1 contactdoos), SQUARE120 (120 x 120 mm, 2 contactdozen), SQUARE150 (150 x 150 mm, 3 contactdozen) en SQUARE200 (200xxx200 mm, 6 contactdozen).  De standaard hoogtes zijn 70 mm (de deksel moet bij gebruik worden verwijderd) en 125 mm (de deksel kan bij gebruik gesloten blijven). Ook het vlakkere type SQUARE150X kan bij gebruik gesloten blijven. Wij leveren op aanvraag ook speciale afmetingen die bijvoorbeeld overeenstemmen met de grootte van tegels. Het type SQUARE200 bieden wij onder de naam SQUARE200XX (4 contactdozen) ook waterdicht conform beschermingsklasse IP68 aan. Deze uitvoering is 80 mm hoog en kan worden geleverd met deksels die bij gebruik waterdicht gesloten kunnen blijven. Deze vloerstopcontacten zijn bijzonder geschikt voor oppervlakken, terrassen en ultrareine zones die machinaal nat worden gereinigd.

De volgende contactdozen kunnen in elke gewenste combinatie worden aangebracht: schukocontactdozen IP20 (open), schukocontactdozen IP54 (met klapdeksel), dubbele datacontactdozen (2x RJ45 cat. 6) IP55 (met klapdeksel) en dubbele antennecontactdozen. Voor vloerstopcontacten van het type SQUARE geldt een minimale bestelhoeveelheid van 10 stuks. Als extra kosteloze service snijden wij nauwkeurg uitsparingen in de tegels voor uw deksels.

                                  
                     
Zichtbare roestvast stalen deksel SQUARE120 vlak SQUARE100 hoog  Deksel met granietlaag
       
Flens voor bevestiging onder holle vloer Flens voor bevestiging op een holle vloer SQUARE150X, 70 mm hoog Deksel met uitsparing