HOME

VLOERCONTACTDOOS SUPER68

        VOOR BINNEN EN BUITEN

TERUG

 

 

  WAAR MOET U

    OP LETTEN ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG 

 

 

 

 

 

 

TERUG 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUG 

         
       
Tel: 05225-860028  Fax: 05225-859599  e-mail: info@starconnex.com
       
  DEUTSCH   ENGLISH
       
                      
SUPER68
De vloercontactdoos voor binnen en buiten, voor stopcontacten en datacontactdozen, voor installatie in aarde, beton of verhoogde vloer, met alle kenmerken voor veeleisende objecten:
 

Vloerdoos, een model van ziekenhuit tot industrie   De SUPER68-behuizingen bevinden zich onder de vloer, verkrijgbaar met of zonder bezel. Deksels zijn er in vele uitvoeringen, de dekseldiameter is slechts 112 mm, de behuizingshoogte slechts 68 mm.

Behuizing met bezel,
met 2 Schuko # 0212,
met 4 Schuko # 0214.
     
RVS vloerdoos waterdicht Met zijn roestvaststalen deksel met een diameter van slechts 112 mm is de vloercontactdoos SUPER68 elegant en uiterst duurzaam. Met een hoogte van slechts 68 mm kan het ook in dunne dekvloerlagen en in combinatie met afwerkgoten worden gebruikt. De SUPER68 vloerdoos is flak bij de vloer en vormt geen struikelgevaar. 

Met 2 Schuko of RJ45 Cat. 6 # 0212
Met 4 Schuko of RJ45 Cat. 6 # 0214
Deksel IP68 # 0000
     
Vloerdoos volledig betegeld   De uitvoering voor het betegelen van zowel de behuizing als het deksel is visueel nog onopvallender.

Wij maken de hoogte van de bekleding af op de dikte van de vloerbedekking van uw project.

Deksel IP68 # 0002
Deksel met zijwaartse kabeluitgang # 0003

     
Vloordoos met vulbaar deksel  

Fijne dekvloeren maken deel uit van de moderne architectuur. Hiervoor zijn er waterdichte SUPER68 deksels, die ook met dekvloer gevuld kunnen worden. Hetzelfde geldt voor vloeren van vloeibaar plastic.

Deksel IP68 vulbaar # 0005
     
Deksel met kabeldoorvoer  
Dit is het voordeel van de vervangbare deksel: bij gebruik van de contactdoos kan de waterdichte deksel eenvoudig worden vervangen door een deksel met kabeluitgang. Het hier afgebeelde RVS deksel voor openbare ruimtes kan met de centrale schroef worden bevestigd, zodat het veilig is tegen verlies en vandalisme. En volledig zonder struikelgevaar door kabeluitlaatkleppen.

Deksel met zijuitloop # 0003
     
Vloercontactdoos met kabelklep  
Met deze afdekking kan de kabeluitgang worden afgesloten met een inwendig scharnierende klep IP44. Het kan naar binnen worden geopend om een hoogstaand, lelijk struikelgevaar te voorkomen. Voor het openen is een kleine zuignap nodig, die het deksel tegen onbevoegd verwijderen beschermt. Als alternatief met schroevendraaier groef.

Afdekking met kabelgroef + klep # 0004
     
Vloerdoos met geelcoper deksel   Voor vloeren van wit marmer of warmtetonig hout kunnen messing armaturen een hoogwaardige sfeer creŽren. De SUPER68 biedt ook deze optie, als gesatineerd, richtingneutraal geslepen of gepolijst messing of koper deksel aan. In combinatie met zijn absolute waterdichtheid is het daarom ook de ideale vloerdoos in de jachtbouw.

     
Vloercontactdoos voor textiele tapijten  

Voor parket- en tapijtranden kunnen deze zeilringen eenvoudig in de SUPER68 worden geplaatst en aan de binnenkant worden bevestigd. De diameter is 138 mm. De levering omvat een gesloten insteekdeksel en een insteekdeksel met kabeluitgang.

Set als accessoire # 0006
     
SUPER68 binnenaanzicht   SUPER68 zijn verkrijgbaar met 2 of 4 Schuko contactdozen volgens Duitse, Engelse, Zwitserse, Belgisch-Franse of Noord-Amerikaanse normen.

De hoogte van de bekleding is door ons afgestemd op de tegeldikte van het project.

Met 2 Schuko # 0212, met 4 Schuko # 0214
      
Vloercontactdoos voor stroom en data   In plaats van iedere Schuko contactdoos is er ook  een dataconnector RJ45 cat.6, XLR-contactdoos of b.v. alleen een Neutrik-gatpatroon mogelijk.

Op de foto ziet u ook de optie afwatering met kunststof pijp. Voor gevallen waarin water door deksel met een kabelgroef kan lopen.

Met 1 Schuko + 1 RJ45 Kat. 6 # 0212
Losse deksel met kabeluitlaat # 0007
     
Vloerdoos met kabelkoepel  

Deze kabelkoepel kan zonder gereedschap in de SUPER68 worden gestoken.  Dan kan er geen oppervlaktewater in de vloerdoos lopen. Een handig accessoire in natte ruimtes. Hoogte boven de grond ca. 50 mm.

Kabelkoepel # 0009
     
Kabelkoepel met deksel  
Alle hier gepresenteerde deksels zijn ook beschikbaar voor onze kabelkoepels en zeilringen.

De hoge gebruikswaarde van de SUPER68 is niet in de laatste plaats te danken aan het uitgebreide assortiment accessoires.

De bekledingsaanduidingen zijn identiek, met de toevoeging "dome design".
     
Buitenvloerdoos met regendak  
Voor buitengebruik in regen en sneeuw kan deze regenkap zonder gereedschap aan de kabelkoepel worden bevestigd en biedt een veilige bescherming.

De regendak is ook verkrijgbaar voor de vrachtwagenuitvoering.

Regenkap # 0010
     
Onderwatercontactdoos   In gesloten toestand is de SUPER68 vloercontactdoos waterdicht IP68, d.w.z. echt onderwaterdicht, en daarom ideaal geschikt voor natreinigers en voor alle buitenruimten. Andere merken met de aanduiding "waterdicht IP67" hoeven alleen maar spatwaterdicht te zijn, daar kan stilstaand water in lopen.


Deksel IP68 # 0000
     
Vloerdoos met waterdichte kabeluitgang   Voor langer gebruik in buitenterreinen of andere natte ruimtes, bijv. in de industrie, zijn afdekkingen met maximaal 4 IP68 waterdichte kabeldoorvoeringen als toebehoren verkrijgbaar, bijv. voor de verlichting van kerstbomen of in zwembaden. De stekkers hoeven niet te worden verwijderd om door de deksels te worden gevoerd.

Afdekking met 1 tot 4 kabelwartels IP68 # 0008
     
Voertuigbestendige vloercontactdoos   Het aansluitcompartiment is gemaakt van isolerend PVC, de ondersteunende bovenzijde van 8 mm massief roestvrij staal. De StarConnex SUPER68 is bovendien auto- en SUV-bestendig zonder inbedding in beton. Of kies voor de optie truck-fixed voor 20 ton wiellast.

Type SUPER68-S  # 0250
     
Deksel met greepgroeven  
Waar het openen door onbevoegden niet voorkomen hoeft te worden, is deze gereedschapsloze schroefstop de juiste keuze.

Hoogwaterdichtheid en SUV-draagkracht zijn hier ook vanzelfsprekend.

Schroevdeksel met greepgroeven # 0011
     
Op vloerdoos bevestigbaar electrant  

Verwijderbare electranten geven uw projecten extra flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig op de SUPER68-S worden gemonteerd en even snell worden verwijderd. De stroomvoorziening vindt plaats via de contactdozen in het vloerdoos.


Deze energieckolommen kunnen met behulp van modulaire technologie variabel worden uitgerust.
     
Met deze onovertroffen eigenschappen en kwaliteitskenmerken is de StarConnex SUPER68 de juiste vloerdoos voor kantoortuinen, hoogwaardige lounges, musea en prestigieuze ruimten, voor drukbezochte machine-onderhoudsruimten op luchthavens, treinstations, overheden en winkelcentra, voor hygiŽnisch veeleisende omgevingen in ziekenhuizen, hotels, de farmaceutische en voedingsindustrie en voor robuuste toepassingen in openbare en particuliere buitenruimten. De prijs voldoet aan de eisen van grotere bouwprojecten.

De levering is voorgemonteerd, klaar voor gebruik en bespaart zo montagetijd in vergelijking met producten die in afzonderlijke onderdelen worden geleverd.
De stopcontacten zijn op modules die te allen tijde vervangen kunnen worden. in plaats van de IPON-schroefverbindingen kunnen welke voor lege buizen gekozen worden, wat de planning sterk vereenvoudigt.

Neem contact met ons op als wij u kunnen adviseren.
Tel: 05225-860028  Fax: 05225-859599  e-mail:
info@starconnex.com